Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Tervezz PUF pólót!

2008.05.06. 21:56 mily

Tervezd meg te az új PUF pólót!

1. Tervezd meg a Pál Utcai Fiúk zenekar most megjelent, Legelő című lemezéhez kapcsolódó új pólót! (Az általad tervezett dizájn utaljon az új albumra!)

2. A tervedet legkésőbb május 9-ig, azaz péntek 20:00 óráig küldd el a pufpolo@gmail.com címre, az alábbi módon:

- külön küldd el egy-egy jpg képfájlban azt a két motívumot (képet, vagy feliratot), amelyet a póló elejére, illetve hátára szánsz,

- illetve külön-külön jpg fájlokban küldd el a tervedet (szintén eleje + háta) egy-egy olyan színű – a fenti képhez hasonló - pólóábrára ráillesztve is, amilyen színű pólón szerinted jól mutatna a pályamunkád (több különböző színű pólóképet is küldhetsz).

(Azaz, legalább 4 darab külön jpg képfájlt várunk egy-egy tervhez!)

3. Az e-mailedben, az elérhetőségeden kívül, írjál egy jeligét is, amely a pályamunkád mellett szerepelni fog a honlapon.

4. A beérkező tervek folyamatosan felkerülnek majd a zenekar honlapjára (www.puf.hu), ahol, bárki szavazhat a neki legjobban tetszőre.

5. A zenekar a legtöbb szavazatot kapott pályamunkák közül választja ki a következő hét folyamán a győztest (, illetve esetleg a győzteseket), akinek (, vagy akiknek) az alkotásából készül az új Pál Utcai Fiúk póló, amely majd bárki által megrendelhető, illetve a koncerteken megvásárolható lesz.

6. A verseny nyertese tiszteletpéldányt kap az általa tervezett győztes pólóból, valamint egy dedikált példányt a Pál Utcai Fiúk új, lemezéből, a Legelőből!

(Légyszi ha óhajod, sóhajod, panaszod van, akkor a fent említett e-mail címre írjatok!!! szigorúan! köszi, tehát pufpolo@gmail.com. köszi, és a project koordinátora: Béky Zoli)

Szólj hozzá!

Címkék: póló puf tervezz

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr83457418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása