Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Igazi Rock 'n' Roll!!!

2008.11.22. 18:05 rockszerviz

2007 nyarán egy mámoros estén Ganxta Zolee (Ganxta Zolee és a Kartel) és Mester Tamás a Sziget egyik VIP sátrában azon elmélkedtek, hogy egy igazi rock&roll zenekart kellene alapítani, amely bandának dobosa és énekese adott volt személyükben. A nagy kérdés az volt számukra, hogy ki legyen a majdani zenekar basszus- és szólógitárosa. Papp Szabinak, a Supernem zenekar énekesének és basszusgitárosának aznap volt koncertje és így botlott bele a másik két zenészbe, akik azonnal vázolták ötletüket. Így lett Szabi az alakuló zenekar basszerosa.

A három tag egyöntetű véleménye volt, hogy a szólógitáros Tóth Tibi (Hooligans) legyen.

Az első koncert a Fészek Kulbban volt, a zenekar neve is megszületett: Jack Jack.

Ha már ez lett a zenekar neve, szinte egyértelmű volt, hogy a Jack Daniels támogatja majd a zenekart. Sőt mi több Neményi Ádám producer kitalálta, hogy egy filmet forgat a zenekarról.

A feltétel az volt, hogy a fiúknak össze kell költözniük a lemezfelvétel idejére. A film utolsó jeleneteit a Jack Jack első koncertjén forgatták le Miskolcon, a MEN keretein belül 2008. május 8-án. Itt több kamera rögzítette a zenekar teljes napját: a megérkezést, a backstage-ben történt eseményeket és a koncertet.

A Rockumentum film bemutatójára és a koncertre pedig 2008. november 12-én került sor a budapesti Körcsarnokban. Már a Körcsarnok előtt Jack Daniels-es hangulat fogadta a közönséget, jó ötlet volt. Már a koncert elején feltűnt, hogy rendkívül sok a meghívott vendég és úgy tűnt, hogy a sajtó képviselőit is nagy számban meghívták. Ez utóbbi pozitív lépés egy induló projektnél! Viszont a koncerten hangulatát ez komolyan befolyásolta… A koncert fantasztikus volt, ilyen Rock ’n’ Rollt soha nem hallottam még! Négy profi zenész, tökéletesen megírt dalok, kiváló hangzás. Mester Tamás úgy élt a színpadon, olyan energiával énekelt, mozgott, amit ritkán lehet látni hazai koncerteken. Zenésztársai, Papp Szabi, Tóth Tibi és Ganxta Zolee méltóan tartották vele a tempót. Egy pár üzenet azoknak akik ezt a produkciót bírálták:

- csináljanak jobbat

- ne hallgassák.

Mint bukott koncertszervező, nyugodtan elmondhatom, hogy kis hazánkban nem egyszerű a közönség kedvében járni. Hozhatunk világsztárt ide 68 néző elé, rendezhetünk jobbnál jobb koncerteket… Mindig jobbat szeretne a kedves közönség, de igazából semmi se jó.

De igazából egy a lényeg: itt van a Jack Jack! Olyan Rock ’n’ Roll, amire külföldön is felfigyeltek már, és ez nem semmi!

Tutus
Fotók: Nagy Enikő

 

Szólj hozzá!

Címkék: jack tóth tamás mester szabi tibi daniels zolee papp ganxta

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr70783051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása