Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Napkelet, Napnyugat minifeszt a Gödörben

2008.11.18. 13:56 mily

Kelet-Nyugat, Pál Utcai Fiúk, Rejtély, Dj Onoff

Időpont: 2008. 11. 20., csütörtök

Helyszín: Gödör Klub

Kezdés: 21:00

Jegyár: 1500/1800 Ft

 

November 20-án egy minifesztre érkezik a Pál Utcai Fiúk zenekar a Gödörbe. Alig egy hónap telt el a 25 éves zenekar jubileumi és lemezbemutató koncertje óta, ám ez a pár hét elég volt a feltöltődésre: itt a turné ideje. A PUF zenekar ezúttal a Gödör nagyszínpadán mutatja be Legelő című lemezét, amely idén áprilisban jelent meg. Az állati jó anyag biztosan hasonló hangulatot varázsol majd a Budapest szívében dobogó Gödör Klub falai közé. Az új dalok mellett természetesen a régi, nagy slágerek is elhangzanak majd.

 

Minifesztiválról lévén szó a PUF megosztja a színpadot két másik kiváló bandával, előadóval. Elsőként a Kelet-Nyugat zenekar tiszteleg majd a közönség előtt. A 2003 óta létező formáció már Szlovákiában is kipróbálta magát a nemzetközi fesztiválforgatagban. Zenéjük – nem hiába a beszédes zenekarnév – magában rejti az ellentéteket, illetve az egységet is. Egyszer égtáj, mely felé elindulva ugyanott maradunk, máskor két ellentétes pólus találkozása. Így fér el egymás mellett a hangos rockos vagy éppen csendes már-már altató jellegű akusztikus dal. A számok a test és a lélek földi kalandjait mesélik el születéstől az újjászületésig. A zenekarnak idén jelenik meg első lemezük 12 égi-földi dallal.

 

A PUF legeltetése után a Rejtély zenekar áll a nagyérdemű elé. A jubileumozó PUF-hoz hasonlóan nekik is Szigetszentmiklósra nyúlnak a gyökereik. A tavaly alakult formáció máris belopta magát a Gödör feledhetetlen atmoszférájába, ami nem meglepő, hiszen zenéjük méltó folytatása az Erzsébet téren már olyannyira otthonosan mozgó Balaton – Vidámpark vonalnak. A Rejtély zenekar Itt a nyár! és Változtass meg! című demo jellegű lemezeiket még idén kislemez követi majd. Zenéjükben fellelhető a ’60-as évek beat, ’80-as évek punk-rock és new wave, valamint a mostani kor különböző gépzenéinek hatásai, melyet füstös leheletű, balkáni jellegű énekhanggal tarkítanak.

 

Az állati este utolsó taktusait Dj Onoff biztosítja majd levezetésként, vagy épp a Napkeltéhez illő frissítő szándékkal.

 

Belépőjegyek elővételben a Gödör Klub kávézójában válthatók 1500 Ft-os áron, illetve rendelhetők a www.vilagveleje.hu oldalról. A koncertek napján a helyszínen 1800 Ft-ba kerülnek a belépők.

 

További információk: www.vilagveleje.hu, www.godorklub.hu

 

Linkek:

 

http://www.puf.hu

http://www.myspace.com/pufzenekar

 

http://kelet-nyugat.hu

http://www.myspace.com/keletnyugat

http://rejtelyzenekar.extra.hu

http://www.myspace.com/rejtelyzenekar

 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert gödör rejtély turné puf legelő kelet nyugat

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr34775394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása