Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Underground a város felett!

2009.01.11. 15:44 rockszerviz

Egy éves a Corvintető! 2009. január 15.

Az 1926-ban nyílt, a háború után a néhai Állami Áruházak-lánchoz tartozó Duna, majd Centrum Corvin Áruház legfelső emelete és a fölötte lévő óriási tetőterasz a mai budapesti underground klubélet meghatározó helyszíne.

A 4. emeleten egykoron az áruház dolgozóinak gyermekei töltötték óvodás éveiket. Mára a klimatizált, vörös fényekben úszó bár, lokál, klub – ahogy tetszik – a főváros jelentős zenei, szórakoztató, kulturális színterévé vált. Hazai és külföldi előadók, koncertek, partik, világzene és elektroclash, jazz és drum'n'bass, reggae és négynegyed, kiállítások, színházi előadások mozgatják meg az idelátogató szórakozni vágyó közönséget nap mint nap. A Corvintető megszületése bizarr módon két, korábban egymás konkurenciájának számító csapat, a Sark és a Szóda tulajdonosi fúziójának köszönhető, akik itt, a Blaha Lujza téren egyesítették erőiket és mindazt a tudást-tapasztalatot, melyet az elmúlt évek során felhalmoztak.

A 30 méteres bárpult kínálatában gyakorlatilag minden megtalálható, amire az ember megszomjazhat mulatozás közben. Rövidek - hosszúk, keserűk - édesek, sörök - borok, vagy a cocktail részen (közvetlen a dj-pult mellett) a profi mixer fiúk-lányok készek bármilyen italkívánságot teljesíteni. Aki csak beszélgetni szeretne, esetleg zártkörű bulira invitálná a barátait, a kisteremben, azaz a Társalgó Bárban csendesebb körülmények között lazulgathat a bárpultnál vagy a kényelmes fotelek valamelyikében.
 

Tavasztól őszig a klub fölött elterülő 600 m2-es tetőterasz is megnyílik, itt a hét minden napján hajnali 5-ig élvezhető a különleges hangulat, amelyet a fölöttünk elterülő végtelen kék ég és az alattunk pihenő város látványa teremt. Egy jó kis napfelkelte mindig méltó befejezése egy flottul átmulatott éjszakának.

Az egy éves születésnapját ünneplő Corvintető január 15-ére egy hatalmas bulira invitálja vendégeit, azokat, akik már megszokott törzsvendégek és azokat, akik most érkeznek először. A hely összes táncos klubprogramja és krúja képviselteteti magát a „minden szinten szinte minden” jegyében: Rewind vs Irie Maffia vs Deck Attack vs Gimmeshot vs Goulasch Exotica vs Anima SS.
A belépés ingyenes!


Mindenki itt van, akivel szívesen összefutsz.

Megújult honlap: http://www.corvinteto.hu
Myspace: http://www.myspace.com/corvinteto
Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=41836009606

Szólj hozzá!

Címkék: szülinap koncert buli corvintető

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr27870983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása