Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Hosszú hétvége

2009.03.13. 10:31 mily

Újabb mozgalmas hétvégére számíthatnak azok, akik (f)ellátogatnak Budapest fellegvárába, a Blaha felhők közt eldugott klubjába a Corvin Tetőre. Március 13-án, a Boozoo Bajou (D) és Deck Attack párost láthatják az érdeklődők, 14-én pedig az Amber Smith támad vendégeivel, a Jacked-el és a Kolinnal, plusz Tesco Disco-val.

A német Kruder & Dorfmeisternek is becézett nürnbergi Peter Heider és Florian Seyberth, azaz a Boozoo Bajou korábbi két nagylemezén - különösen a 2001-es Satta! debütalbumon - még egyértelműen a downtempo, a cajunba oltott dub volt az uralkodó stílus. A második, 2005-ös Dust My Broom album ugyan kikacsintott a blues irányába is néhány dal erejéig, és a korábbi instrumentális korszak után szinte már mindegyik számban különböző énekesek vendégeskedtek Joe White-tól Willie Hutekig, ám a Boozoo Bajou 2009 február végén megjelent Grains című vadonatúj lemezanyaga - amelynek hazai bemutatóját a duó nagy örömünkre nálunk, a Corvintetőn tartja - még ennél is komolyabb fordulatot hozott: a lemez egészét az alkotók észak-amerikai folk iránti rajongása határozza meg, miközben a Boozoo Bajou-partykon a táncé és az örömködésé a főszerep.

A !K7-Lounge kiadó által preferált "bécsi hangzás", a finom, cizellált zenei struktúrák iránt fogékonyak kötelező estéje lesz ez a mostani péntek tizenhárom, amelyet az a szombat tizennégy követ, ami az Amber Smith-é lesz.

A Poniklo Imre vezette Amber Smith a magyar indie színtér egyik legrégebbi zenekara, mely negyedik, Introspective című lemeze után idén februárban Fonogram-díjat vehetett átt. A tavasszal Amerikában két texasi nagyvárosban is (San Antonio, Austin) fellépő társulat március 14-én kislemezbemutató koncertre invitálja rajongóit a Corvintetőn, akik közül az első 100 fizető látogató egy-egy Time pendrive-kislemezt kap ajándékba!

Az est vendége a még mindig szemtelenül fiatal, székesfehérvári, ám első, Stop The Show című nagylemezét már egy éve megjelentetett Jacked, valamint a szemtelenül extravagáns, zenét-klipet-arculatot gyártó reklámcéges véd- és dacszövetség, a Kolin, mely tavaly ősszel mutatta be Yell Into The Kazoo című nagylemezét, pár hete pedig második videoklipjét.

A koncerteket Kecske és Pipo indie-táncmulatsága, azaz a Tesco Disco követi.

Időpontok:

Boozoo Bajou (D) és Deck Attack: március 13. 21:00-04:00 (jegyár: 1500,-)

Amber Smith – Jacked, Kolin + Tesco Disco március 14. 21:00 (jegyár: 1000,-)

Helyszín: Corvintető

(rengeteg) Link:

A Boozoo Bajou Grains című albumáról: http://est.hu/cikk/64133/boozoo_bajou__grains
Amber Smith: Introspective
https://www.youtube.com/watch?v=sqznu_o9A7g
Jacked: Gloria
https://www.youtube.com/watch?v=zmB4KseCBbw
Kolin: San Francisco

Szólj hozzá!

Címkék: koncert disco tesco smith corvintető amber jacked kolin boozoo bajou

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr52999649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása