Rockszerviz

Rockszerviz nagyon zenei blogja

Friss topikok

  • bluesrocker: James Hetfield is jön a budapesti ZZ Top-koncertre: zztop.blog.hu/2009/10/11/brad_pitt_es_james_he... (2009.10.12. 18:36) ZZ TOP - Double Down Live Tour '09
  • rockszerviz: :))))))))))) így értettem!!!!!! nem voltál téma! inkább a kaja, mindenki imádta :) (2009.10.02. 00:12) nna, megvót
  • rockszerviz: Ez tényleg hihetetlen! Többszörösen is. Először azért, mert tényleg sokat vártunk rá, másodszor pe... (2009.09.17. 21:24) Elindul
  • Timcsiii: Én az első sorban voltam középen:))) (2009.06.13. 11:34) Az élet szép - Coldplay koncert Budapesten
  • whoishe: Szívesen megkereslek, ha írsz egy elérhetőséget az info@rocktv.hu címre. Lehet, hogy te ezt most g... (2009.02.23. 19:44) Elhunyt Tunyogi Péter

Örömzene a periférián

2008.02.28. 22:23 rockszerviz

Ugye emlékeztek a régi Solaris koncertekre a Postás Klubban és az FMH-ban? Ezeket személy szerint én az első tízben tárolom, mert fantasztikus zenei élményt nyújtottak ezek az alkalmak olyan hangulattal, amit nemigen lehet már újra produkálni. Vagy mégis?

2008. február 27. Benczúr Klub (ez a régi Postás Klub), Solaris Fusion koncert! Fontos elmondani, hogy a Solaris Fusion nem egyenlő a régi Solarissal. Pócs Tamás és Gömör Laci úgy döntött, hogy ők folytatják, mert ennek a zenének tovább kell élnie! A többiek nem csatlakoztak, így lett a zenekar neve Solaris Fusion, kiegészülve Barcsik Valival, Káptalan Bandival és Viszokay Rudival.

A régi Solaris dalokat is játsszák (zseniálisan!) és vannak saját szerzemények is bőven (zseniálisak). Jó volt újra itt a régi Postásban a Solaris Fusionnal, a zenészekkel akik közvetlenek, humorosak, a közönséggel akik ugyanolyan lelkesek mint régen.
Van itt még valami, amit nem szívesen írok le... De mégis meg kell tennem, mert felháborító. A Solaris Fusion utoljára játszott itt. A Posta eladta a klubot. Az utolsó koncerten technikus még a láthatáron sem volt, Gömör Laci szinte semmit nem hallott kontrollban. De kit is érdekelt ez már, hiszen ezt a klubot is "szétverték". Ezt is! Soroljuk csak: Almássy tér, Kultiplex, Benczúr Klub, és újabb rossz hír, hogy az FMH a legújabb áldozat!!! Miért kellett ezeket a régi jó kis klubokat szétverni? Itt már mindent lehet? Adjunk még a földön fekvő zenekaroknak és a közönségnek egy utolsót és rúgjunk bele egy jó nagyot! Hihetetlen! Romboljunk szét mindent, még a színházak helyén is bevásárló központ legyen, gratulálunk!!! Tenni nem tehetünk ellene, sajnos.
Ezért csak reménykedünk, hogy a meglévő Klubok még megmaradnak és a Solaris Fusion is talál magának egy Klubot, ahol minden hónapban láthatjuk őket. Nagyon drukkolunk és amiben tudunk segítünk, hogy ez megvalósuljon!

A fotókat localhost készítette, köszönet érte!

Solaris és Solaris Fusion lemezek

Szólj hozzá!

Címkék: klub solaris benczúr fusion fmh

A bejegyzés trackback címe:

https://rockszerviz.blog.hu/api/trackback/id/tr71358756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása